Koshield Proje Süreci Hakkında
30 Nisan 2024 Salı 11:11

Koshield Proje Süreci Hakkında

Merhabalar,

Bir pvp server açmak istiyorsunuz ancak yeterli derecede bilgi sahibi değilmisiniz ? Satın alma konusunda güven problemi mi yaşıyorsunuz ? Yazılım dili bilmiyorum acaba bu işin üstesinden gelebilirmiyim diye mi düşünüyorsunuz ? Bu konumuzda sizlere bu soruların cevaplarını vereceğim ve işleyiş sürecimizi aktaracağım.

Öncelikle, Koshield 2021 yılında kurulmuş bir bilişim ve yazılım hizmetleri veren bir teknoloji firmasıdır. Satış ve mali işlemlerimiz tamamen resmi olarak yapılmaktadır ve satışı yapılan ürünlerin resmi faturası kesilip tarafınıza iletilmektedir.

Bir pvp server açmak istiyorsunuz ancak yeteri derecede yazılım dili bilmiyorsunuz hiç merak etmeyin bu konuda devreye sizler için geliştiriş olduğumuz KOSHIELD EDİTÖR yazılımımız devreye giriyor.
Koshield Editör programımızda herhangi bir yazılım dili bilmenize gerek yok. Tamamen Türkçe ve anlaşabilir bir şekilde serverinizin tüm özelliklerini tek tuş ile düzenleye bilirsiniz. ( Genel server ayarları, Event ayarları, Fragment ve gem drop ayarları, Monster, NPC editör, Drop editör, Item group editör, User editör, Upgrade editör, Premium editör, ESN editör, Minning editör, Power Up Store editör ) Editör ile yapamadığınız düzenlemeler ve özel istekler konusunda çalışma saatleri içerisinde sizlere destek olmak için bekliyor olacağız. 

Evet karar verdim. Artık bir server açmaya hazırım. Karar verdiğim ürünümü satın aldım. Süreç nasıl devam ediyor ?

Ödeme yaptıktan ortalama 30-45 dakika arasında teknik ekibimiz sizlerle iletişime geçer. Var ise sunucu bilgileriniz istenir. Yok ise bizim sunucu paketlerimizden satın alabilirsiniz. Teknik ekibimiz iletilen sunucu üzerinde almış olduğunuz dosyaların kurulumunu gerçekleştirir ve sizden oyunun ismini yani domain bilgilerinizi talep eder. Domain bilgilerinize oyun kopanelinizin kurulumu yapılır. Ortalama 3-4 saat içerisinde oyununuz açılmış olarak teslim edilir. Müşterimize test etmesi için client bilgileri teslim edilir. Daha sonra müşterimize 90 dakikalık bir online eğitim verilir. 30 Dakika editör kullanımı eğitimi, 30 dakika oyun admin GM kullanım eğitimi kalan 30 dakika ise soru cevap şeklinde geçer. 

Serverimi açmadan öncede oluşan hatalar hakkında ?

Serverinizi offical açmadann önce oluşan hataları veya yaptırmak istediğiniz özellikleri bizlere canlı destek veya whatsapp hattından bildirebilirsiniz. 

Serverime saldırı durumunda neler yapmalıyız ?

Saldırılar genel olarak sunucunuza ddos atak yaparak yapılır. Bunun önüne geçmenin en etkili yolu ise kaliteli bir sunucu ve firewall sistemidir. Eğer farklı bir sunucu firmasından sunucunuz var ise sunucu firması ile bu durumu konuşup sınırsız ddos ve firewall sistemini aktif etmeniz gerekmektedir. Koshield sunucularını kullanıyor iseniz herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Sunucularımızda anti ddos ve yurt dısı ddos, firewall sistemlerimiz 7/24 aktif durumdadır.